top of page
Oltud Symbol hvit.png

Olrudgruppen forvalter i dag over 52.000 kvm næringsarealer.

Alt areal er næringseiendom i Hamar - regionen og vårt hovedkontor ligger på Hamar Vest.

Nedenfor finner du en oversikt over våre lokasjoner og eiendommer.

Trykk på linkene for mer detaljert informasjon.

Innlandet Handelspark
OlrudSymbol.png

I Nydal – langs E6, rett nord for Hamar, ligger Innlandet Handelspark. Et område med høy aktivitet og et stort potensiale for videre næringsutvikling. Innlandet Handelspark inneholder allerede mange veletablerte og solide bedrifter innen service og plasskrevende handel, deriblant flere store bilforhandlere. Området ligger inntil E6 med god adkomst. Vi er opptatt av god utnyttelse og attraktive lokaler med god beliggenhet. Dette er viktig for synlighet og tilgjengelighet. Trykk for mer informasjon om de eksisterende bedriftene i Innlandet Handelspark.

Hamar Vest_edited.jpg
OlrudSymbol.png

HAMAR VEST

Hamar Vest er et sentralt område i idrettsbyen Hamar. Her har vi utviklet blant annet Boligpartner Arena og WANG-bygget, hvor begge ligger samlokalisert med ishallene. Her finner du også regionskontorer og en av distriktets flotteste REMA 1000 butikk - REMA 1000 Storhamar.

OlrudSymbol.png

HAMAR SENTRUM

Basarene-bygget vis a vis kulturhuset er et av de mest sentrale eiendommene i Hamar. Bygget huser Statsarkivet samt REMA 1000, flere helserelaterte bedrifter og seksjonerte selveierleiligheter.

bottom of page