top of page
DJI_0448_edited_edited.jpg
OlrudSymbol.png

I Nydal – langs E6, rett nord for Hamar, ligger Innlandet Handelspark. Et område med høy aktivitet og et stort potensiale for videre næringsutvikling. Innlandet Handelspark inneholder allerede mange veletablerte og solide bedrifter innen service og plasskrevende handel, deriblant flere store bilforhandlere. Det er fortsatt tilgjengelige arealer med god adkomst fra E6 via rundkjøring. Vi er opptatt av god utnyttelse og attraktive lokaler med god beliggenhet. Dette er viktig for synlighet og tilgjengelighet.

DJI_0448_edited_edited.jpg
Oltud Symbol hvit.png

IKEA

19.mars 2015 åpnet IKEA sitt 28.000 kvadratmeter store varehus i Ringsaker, og i det som i dag er Innlandet Handelspark. Vi er veldig stolte over at IKEA valgte oss som samarbeidspartner i sin lokalisering på Østlandet.

IKEA 2.jpg
OlrudSymbol.png

MØBELRINGEN HAMAR AS

Møbelringen ble etablert i 1985 og har siden den gang vokst til nærmere 70 medlemseide butikker spredt over hele landet. Møbelringen Hamar var vår "first mover" til Innlandet Handelspark og bygget sto ferdig til åpningen den 13. juni 2019.  

DJI_0438_edited_edited.jpg
Oltud Symbol hvit.png

MØLLER BIL INNLANDET

Møller Bil Hamar er innlandets største forhandler av Audi, Skoda, Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi holder til i nye og moderne lokaler og er et komplett bilanlegg med ny- og bruktbilsalg, verkstedtjenester, dekksalg og dekkhotell.

DJI_0436.JPG
OlrudSymbol.png

JYSK HAMAR

JYSK er en global retailkjede som selger «alt til hjemmet».  På dansk betyr ordet "JYSK" hva som helst eller hvem som helst fra Jylland, og ordet assosieres ofte med nøysomhet, grundighet og ærlighet. I dag består JYSK-gruppen av mer enn 3.300 butikker i følgende 48 land over hele verden.

DJI_0435_edited.jpg
DJI_0435_edited_edited.jpg
OlrudSymbol.png

JEM & FIX

jem & fix er en dansk lavpris byggevarekjede, med visjonen om å bli Skandinavias største. Virksomheten er familieeid, og har butikker i Danmark, Sverige og Norge. I Norge åpnet de første butikkene våren 2018.

Oltud Symbol hvit.png

MEGAFLIS HAMAR

Megaflis ble etablert i 1997 med et mål om å tilby et bredt utvalg kvalitetsvarer til billigst mulig pris. Dette ble gjennomført ved å kutte fordyrende mellomledd, og kjøpe varer direkte fra produsentene. Samtidig ønsket de å gjøre oppussing både enkelt og morsomt, og gi alle muligheten til å skape sitt drømmehjem. I dag er Megaflis markedsleder i sin bransje, og selskapets største varehus finner du i Innlandet Handlespark.  

DJI_0437_edited.jpg
OlrudSymbol.png

BURGER KING

BURGER KING® ble grunnlagt i 1954 og åpnet sin første restaurant i Norge i 1988. Kjeden er nå den nest største hamburgerkjeden i verden med over 18 000 restauranter globalt. Av disse finner du nærmere 100 restauranter i Norge, og en av disse i Innlandet Handelspark.

OlrudSymbol.png

ESSO EXPRESS

Den landsdekkende kjeden av Esso bensinstasjoner teller ca. 250 anlegg, hvorav 14 er ubemannede automatstasjoner under navnet Esso Express - ett av de 14 i Innlandet Handelspark.

DJI_0439_edited_edited.jpg
MAX HAMBURGER
OlrudSymbol.png

MAX HAMBURGER

Verden har åpnet øynene for Max-konseptet, og flere bedrifter og grunnleggere fra hele verden spør om mulighetene for å åpne restauranter sammen med Max. Vi bidro til at de kom til Ringsaker i 2015.

DJI_0444_edited_edited.jpg
OlrudSymbol.png

BILIA NORGE

Som en av Europas største bilforhandlere har Bilia inntatt en ledende posisjon innen salg av nye og brukte biler, transport og lastebiler samt andre tjenester som finansiering og forsikring. I dag er Bilia merkeforhandler for Volvo, BMW, Mini, Toyota, Lexus, Jaguar, Land Rover og XPENG.

1-2_edited.jpg
Oltud Symbol hvit.png

VOLMAX

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo lastebiler og Renault vare- og lastebiler over 3,5 tonn. «Innlandet Handelspark er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Hamar-regionen.» forteller Grant Larsen, Administrerende direktør i Volmax AS.

Volmax.jpg
OlrudSymbol.png

BERTEL O. STEEN

Bertel O. Steen ble grunnlagt for over 100 år siden og har siden den gang vært sentrale i den norske bilbransjen. Selskapet er i dag en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. 

DJI_0446_edited_edited.jpg
OlrudSymbol.png

MOBILE OUSTAD

I 2023 ble Oustad en del av Mobile, og dermed også en av Norges største bilforhandlerkjeder. Mobile Oustad (tidl. Oustad Auto) ble grunnlagt i 1921 og er dermed den eldste bilforhandleren i Hamar. Oustad har i over 50 år representert Mazda i Hamar-regionen, og er i dag også autorisert merkeforhandler av både Citroen og Opel.

Mobile Furnes.jpg
Oltud Symbol hvit.png

GK NORGE

GK er et familieselskap og det har de vært siden de startet som et lite ventilasjonsselskap i 1964. Siden den gang har de vokst til å bli Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner, og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet

GK.jpg
Tools_1.jpg
OlrudSymbol.png

TOOLS

Tools er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Virksomheten har 56 butikker over hele Norge, og en av de finner du i våre lokaler i Innlandet Handelspark.

OlrudSymbol.png

HURTIGRUTA CARGLASS

Hurtigruta Carglass er en del av Belron – verdens største selskap innen bilglass. Selskapet er landsdekkende, og  hjelper sine kunder med reparering og skifting av frontrute uavhengig av bilmerke og årsmodell.

HurtigrutaCarglass_1_edited.jpg
NAF_1_edited.jpg
OlrudSymbol.png

NAF

Norges Automobil-Forbund (NAF) er Norges største medlemsorganisasjon og i Innlandet Handelspark finner du ett av de totalt 46 NAF sentrene som er i Norge i dag. Her får du utført EU-kontroll og tjenester på bilverksted.

OlrudSymbol.png

OTTESTAD AUTOLAKK

Ottestad Autolakk AS har siden starten i 1999 utført alt innen billakkering og spotrepair med topp moderne utstyr, lang erfaring og høy kompetanse.

OttestadAutolakk_1.jpg
Wuerth_1_edited.jpg
OlrudSymbol.png

WÜRTH

Würth er verdens ledende leverandør av forbruksmateriell til bilverksteder, håndverkere, byggebedrifter og industribedrifter. Würth Norge består av mer enn 350 selgere på veien, og nærmere 60 butikker, kundesenter og en rekke produkteksperter.

OlrudSymbol.png

SMART REPAIR BILPLEIE

Smart Repair Bilpleie startet med 3 ansatte da det ble etablert i januar 2013. I dag er e Innlandets største bilpleie- og smart repair verksted med 9 ansatte. Smart Repair er en rask og rimelig måte å reparere lettere skader på kjøretøy. Har du vært uheldig å fått en parkeringsbulk, kantkjørt felg eller riper i lakk, er det hit du skal.

SmartRepair_1_edited.jpg
Sckancke_edited.jpg
OlrudSymbol.png

FLÜGGER FARGE

Flügger har alt av det en maler trenger for å sikre best mulig sluttresultat for sine kunder, og produktene er fremstilt med omhu.

Hos Flügger finner du også et stort utvalg av tapeter og farget sparkel.

OlrudSymbol.png

MALERMESTER MORTEN SKANCKE AS

Ditt førstevalg for profesjonelle maler- og byggtapetser-arbeider siden 1990. Som en del av Håndverksgruppen – Nordens største overflateentreprenør – er vi ledende på maler- og byggtapetser-arbeider i Innlandet, og dekker store deler av Østlandet på epoxybelegg.

OlrudSymbol.png

SCHMIDT

Hos Schmidt Kjøkken finner du det største utvalget av kjøkken-, bad-, interiør og innredningsløsninger. Vi tilbyr mer enn én million mulige kombinasjoner, og lager gjerne en løsning som er perfekt for deg. 

OlrudSymbol.png

HAMAR REGNSKAP OG ØKONOMI AS

Hamar Regnskap og Økonomi AS har lang og bred erfaring innenfor økonomitjenester. Vi jobber tett sammen med kundene våre for å skape gode relasjoner og trygghet. Et av våre viktigste områder er stiftelse av selskap og verdsettelse av selskap, samt annen selskapsrådgivning.

bottom of page