top of page

HAMAR
VEST

OlrudSymbol.png

BOLIGPARTNER ARENA

I Boligpartner Arena spiller Storhamar Håndball Elite sine hjemmekamper og det er stor aktivitet gjennom breddeidretten i hallen hver dag. Bygget inneholder også REMA 1000 regionskontor og REMA 1000 Storhamar som er en god lokal samarbeidspartner for idretten på Hamar Vest.

BOLIGPARTNER ARENA
REMA 1000 STORHAMAR
REMA1000Storhamar.jpg
OlrudSymbol.png

REMA 1000
STORHAMAR

Boligpartner Arena inneholder også REMA 1000 Storhamar som er en god lokal samarbeidspartner for idretten på Hamar Vest.

Wangbygget.jpg

KORNSILOVEGEN 54 
HAMAR VEST

OlrudSymbol.png

Kornsilovegen 54 ble bygget i 2016 og inneholder kontorer, spisested, treningssenter og klasserom med kantine.

OlrudSymbol.png

WANG TOPPIDRETT

WANG Toppidrett tilbyr studiespesialiserende utdanningsprogram med mulighet for spesiell studiekompetanse. De har i dag et program for 26 idretter på skoler i Fredrikstad, Hamar, Oslo, Stavanger og Tønsberg.

Olrudgruppen i wangbygget.jpg
EspernExpress.jpg
OlrudSymbol.png

ESPERN EXPRESS

Espern Express er åpent 365 dager i året og du kan trene fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Espern Express er åpent fra kl. 05:00 – 24:00.

OlrudSymbol.png

BETONMAST

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Konsernet omsatte for 7,2 milliarder kroner i 2021, og har om lag 700 medarbeidere.

50868024_edited.jpg
WANG
OlrudSymbol.png

NASJONALFORENINGEN
FOR FOLKEHELSEN

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig organisasjon arbeider for å bekjempe demens og hjerte- og karsykdommer.

dm5_edited.jpg
Wangbygget.jpg
OlrudSymbol.png

OLRUDGRUPPEN

Vi er selv lokalisert i 4. etasje i Kornsiloveien 54 med blant annet WANG Toppidrett. 

bottom of page