top of page
OlrudSymbol.png

BOLIGPARTNER ARENA

I Boligpartner Arena spiller Storhamar Håndball Elite sine hjemmekamper og det er stor aktivitet gjennom breddeidretten i hallen hver dag. Bygget inneholder også REMA 1000 regionskontor og REMA 1000 Storhamar som er en god lokal samarbeidspartner for idretten på Hamar Vest.

BOLIGPARTNER ARENA
REMA 1000 STORHAMAR
REMA1000Storhamar.jpg
OlrudSymbol.png

REMA 1000
STORHAMAR

Rema 1000 har siden grunnleggelsen i 1979 vokst til å bli en av Norges største dagligvarekjeder. I dag er kjeden eid av Reitan Retail, og består av over 1000 butikker i både Norge og Danmark. Rema 1000 leier lokaler både i Boligpartner Arena på Hamar Vest, og i Basarene i Hamar sentrum.

Wangbygget.jpg
OlrudSymbol.png

WANG TOPPIDRETT

WANG Toppidrett tilbyr studiespesialiserende utdanningsprogram med mulighet for spesiell studiekompetanse. De har i dag et program for en rekke idretter på skoler i Fredrikstad, Hamar, Oslo, Stavanger og Tønsberg. Her på Hamar finnes det nå et tilbud for både videregående- og ungdomsskoleelever.

Wangbygget.jpg
EspernExpress.jpg
OlrudSymbol.png

ESPERN EXPRESS

Som Hamars ledende treningssenter har Espern gjennom 20 år tilrettelagt for et bredt og variert treningstilbud for alle hamarsinger. Siden starten har senteret vokst fra å kun bestå av èn enkel klatrevegg, til å nå være tre sentere i Hamar og Lillehammer. I våre lokaler på Hamar Vest finner du Espern Express som er åpent 365 dager i året!

OlrudSymbol.png

BETONMAST

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Betonmast Innlandet har avdelinger lokaliser på Hadeland, Toten, Gjøvik, Lillehammer og her på Hamar.

50868024_edited.jpg
Wangbygget.jpg
OlrudSymbol.png

OLRUDGRUPPEN

Siden ferdigstillingen av bygget i 2015 har vi er selv vært lokalisert i 4. etasje i Kornsiloveien 54 på Hamar Vest.

bottom of page