top of page
OlrudSymbol.png

BASARENE

Basarene-bygget vis a vis kulturhuset er et av de mest sentrale eiendommene i Hamar. Bygget huser Statsarkivet samt REMA 1000, flere helserelaterte bedrifter og seksjonerte selveierleiligheter.

OlrudSymbol.png

STATSARKIVET

Statsarkivet i Hamar er en de av Arkivverket, og dekker de tidligere fylkene Hedmark og Oppland (01.01.2020 Innlandet Fylke). Statsarkivets oppgaver er å ta vare på og tilgjengeliggjøre arkivmateriale fra den lokale og regionale statsadministrasjonen i Innlandet fylke.

Domkirkeoddens fotoarkiv - 0401-00123_edited.jpg
hagland_finans_025-1-1200x800_edited.jpg
OlrudSymbol.png

SALONG FANCY

Salong Fancy er en av syv frisører i Hamar som er en del av L'Oréal Professionnel. Salongen åpnet i 1995, og har siden den gang tilbudt sine kunder de nyeste trendene innen hårklipp, farge, hårpleie og styling.

OlrudSymbol.png

AKTIV TANNHELSE

Å leve livet med et godt smil er den sentrale visjonen Aktiv Tannhelse har for alle sine pasienter! For å oppnå dette arbeider de kontinuerlig med å utvide sin kunnskap og kompetanse.

aktiv tannhelse_edited.jpg
shutterstock_1243541014_resized_edited.jpg
OlrudSymbol.png

NAPRAPAT F. AKRE

Fredrik Akre ble uteksaminert fra Naprapathögskolan i 2016, og kombinerer nå sin lidenskap for trening og interesse for idrettsmedisin. For tiden er han en del av Storhamar Hockey Elite sitt medisinske støtteapparat. I tillegg tilbyr han individuell treningsveiledning og har ekstra kompetanse innen dry needling og effektiv smertebehandling. Du finner han i 2. etasje hos Basarene!

OlrudSymbol.png

HUMAN CARE BO AS

Med sin visjon om at alle mennesker har rett til et godt liv har Humana Omsorg og Assistanse tatt posisjonen som Norges ledende leverandør av omsorgstjenester. Humana holder til over hele landet, og her på Hamar tilbyr de hjelp til mennesker som har behov for brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

FI-23-Hyvinvaikuttajat-Netta-Puutio-uratarina_edited.jpg
2230_sunniva_trysberg_500x356_edited.jpg
OlrudSymbol.png

SUNNIVA TRYSBERG

Sunniva er en medisinsk, intuitiv healer som gjennom sin behandling trekker paralleller mellom psykiske og fysiske plager. Hun tilbyr healing i sine lokaler, samt medisinsk massasje, en behandlingsmetode som har til hensikt å frigjøre spenninger og gi større smidighet til muskler og ledd. Sunniva holder til i 2.etasje i Basarene på Hamar.

OlrudSymbol.png

REMA 1000

Rema 1000 har siden grunnleggelsen i 1979 vokst til å bli en av Norges største dagligvarekjeder. I dag er kjeden eid av Reitan Retail, og består av over 1000 butikker i både Norge og Danmark. Rema 1000 leier lokaler både i Boligpartner Arena på Hamar Vest, og i Basarene i Hamar sentrum.

Basarene front 1920x1080_edited_edited_edited.jpg
bottom of page