Kongsvinger

På Boger-området, med sine 30.000 kvm næringstomt, ble det i slutten av 2008 ferdigstilt et nytt forretningsbygg som i dag huser Møller Bil, Puls Kongsvinger og Mekonomen. Vi har plass til mer handelsvirksomhet på området.


Møller Bil Kongsvinger

Møller Bil Kongsvinger er forhandler av Volkswagen personbil og Volkswagen nyttekjøretøy. De holder til i store, lyse og topp moderne lokaler i utkanten av Kongsvinger sentrum.
Les mer om Møller Bil her


Puls Kongsvinger

Puls Kongsvinger åpnet 11.12.2010 1.280 kvm med treningsglede. Et senter med store lokaler, lyse farger, spennende utvalg av gruppetimer, en velutstyrt apparatpark og frivekts avdeling m.m.
Les mer om Puls Kongsvinger her


Mekonomen

I Industrivegen 57 finnes både Mekonomen Verksted og Mekonomen Butikk på samme sted. Mekonomen driver virksomhet i Sverige, Norge og Finland og tilbyr et bredt og lett tilgjengelig utvalg av prisgunstige og innovative løsninger for forbrukerne.
Les mer om Mekonomen her


Spare

Spare AS har 760 kvm lokaler hvorav 260 kvm er verksted. Utvalget av hagemaskiner er fra bl. a. Stiga – Ariens – Texas – Castel Garden m.m. De har i tilegg et stort utvalg av MC. 
Les mer om Spare her