IKEA Handelspark

I Nydal – langs E6, rett nord for Hamar, ligger IKEA Handelspark. Et område med høy aktivitet og et stort potensiale for videre næringsutvikling. IKEA Handelspark inneholder allerede mange veletablerte og solide bedrifter innen service og plasskrevende handel, deriblant flere store bilforhandlere.

Det er fortsatt tilgjengelig et utviklingsareal på 120.000 kvm som ligger inntil E6 med god adkomst via ny rundkjøring. Vi er opptatt av god utnyttelse og attraktive lokaler med god beliggenhet. Dette er viktig for synlighet og tilgjengelighet.

Gå til nettstedet for IKEA Handelspark her

Se vår introduksjonsvideo for IKEA Handelspark her

Nedenfor finnes informasjon om de eksisterende bedriftene i IKEA Handelspark.


IKEA

Vi er veldig stolte over at IKEA kjøpte tomt av oss ved sin etablering i Innlandet. IKEA Ringsaker bidrar sterkt til vekst og utvikling i området.
Les mer om IKEA her


Max Hamburger

Verden har åpnet øynene for Max-konseptet. Bedrifter og grunnleggere fra hele verden spør om mulighetene for å kunne åpne restauranter sammen med Max. Vi bidro til at de kom til Ringsaker.
Les mer om Max Hamburger


Møller Bil Hamar

Møller Bil Hamar består av flere nybilavdelinger og bruktbilavdeling, serviceverksted, skadeverksted, dekkhotell og delebutikk. Tjenestespekteret er komplett og bygget fungerer som et fullservice bygg for kunder og ansatte.
Les mer om Møller Bil her


Bilia

Bilia Hamar er et anlegg bestående av avdeling for bilsalg, deler og tilbehør, dekkhotell, serviceverksted og skadeverksted. Bygget sto ferdig i 2012.
Les mer om Bilia her


Volmax

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo lastebiler og Renault vare- og lastebiler over 3,5 tonn. De har kjøpe tomt av Olrudgruppen. «IKEA Handelspark er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Hamar-regionen.» forteller Grant Larsen, Administrerende direktør i Volmax AS.
Les mer om Volmax her


Bertel O. Steen

Bertel O. Steen er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. De har kjøpt tomt av Olrudgruppen i IKEA Handelspark.
Les mer om Bertel O. Steen her


GK

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.
Les mer om GK her


Tools

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.
Les mer om Tools her


Würth

Med 350 selgere på veien, 50 butikker og en rekke produkteksperter er Würth klare for å hjelpe deg med kompetansen og produktene du trenger – Würth ordner opp!
Les mer om Würth her


NAF

NAF Senter Hamar holder til i ett av våre bygg i IKEA Handelspark. Dette er ett av 44 NAF Senter som tilbyr kontroll og full service.
Les mer om NAF her


Hurtigruta Carglass

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil.
Les mer om Hurtigruta Carglass her


Smart Repair Bilpleie

SMART Repair er en rask og rimelig måte å reparere lettere skader på kjøretøy. Har du vært uheldig å fått en parkeringsbulk, kantkjørt felg eller riper i lakk, er det hit du skal.
Les mer om SMART Repair Bilpleie her


Ottestad Autolakk

Veletablert lakkeringsverksted i moderne og effektive lokaler. Alt innen billakkering og spotlakkering.
Les mer om Ottestad Autolakk her