Hamar Vest

Vi er stolte av idrettsbyen Hamar og på Hamar Vest har vi utviklet bygg som blant annet benyttes av Storhamar Håndball Elite og WANG Toppidrett gjennom Boligpartner Arena og Wang-bygget, som også ligger samlokalisert med CC Amfi og Storhamar Ishall.


Boligpartner Arena

I Boligpartner Arena spiller Storhamar Håndball Elite sine hjemmekamper og det er stor aktivitet gjennom breddeidretten i hallen hver dag. Arenaen ble bygget av Olrudgruppen og solgt til Hamar kommune. Bygget inneholder også REMA 1000 Storhamar som er en god lokal samarbeidspartner for idretten i Hamar.
Les mer om Boligpartner Arena her


REMA 1000 Storhamar

Boligpartner Arena inneholder også REMA 1000 Storhamar som er en god lokal samarbeidspartner for idretten i Hamar.
Les mer om REMA 1000 Storhamar her


WANG Toppidrett

WANG Toppidrett tilbyr studiespesialiserende utdanningsprogram med mulighet for spesiell studiekompetanse. De har i dag et program for 26 idretter på skoler i Fredrikstad, Hamar, Oslo, Stavanger og Tønsberg. Wang leier lokaler av Olrudgruppen.
Les mer om Wang Toppidrett her


Espern Express

Espern Express er åpent 365 dager i året og du kan trene fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Espern Express er åpent fra kl. 05:00 – 24:00.
Les mer om Espern Express her


BetonmastHæhre

BetonmastHæhre er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern med virksomhet innen bygg, anlegg og eiendom. Konsernet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag i det norske markedet, og har også etablert seg i Sverige.
Les mer om BetonmastHæhre her


Oktan Øst

Oktan er en del av MB Skandinavia som har en sterk nordisk organisasjon med over 300 medarbeidere innen reklame, PR, analyse og digital forretningsutvikling. Oktan Øst er et reklamebyrå basert i Drammen og Hamar som leverer idébasert kommunikasjon i de kanaler som er relevante.
Les mer om Oktan Øst her


San Marino

«Når vi fikk tilgang til disse lokalene, vis av vis hockeyhallen og håndballhallen, måtte vi bare slå til. Vi mener beliggenheten er helt topp for restauranten vår» sier brødreparet Mansoor som driver den populære restauranten.
Les mer om San Marino Storhamar her


Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig organisasjon arbeider for å bekjempe demens og hjerte- og karsykdommer.
Les mer om Nasjonalforeningen for folkehelsen her


The Value Innovation Team

TheVIT tilbyr et tjenestekonsept innen økonomi, HRM, regnskap og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling.
Les mer om TheVIT her


Olrudgruppen

Vi er selv lokalisert i 4. etasje i Kornsiloveien 54 med blant annet WANG Toppidrett.