Elverum

På Grindalsmoen i Elverum har Olrudgruppen vært etablert siden 1999. Næringsområdet er på 40.000 kvm og ytterligere 5.000 kvm handelsareal er tilgjengelig. Aktørene som allerede er på området vises nedenfor. I 2008 ble det åpnet et nytt forretningsbygg på området. Bygget er totalt på 6.000 kvm og er et 3-delt forretningsbygg for Bohus, Jysk og Power. I 2012 åpnet vi nytt bygg for Gausdal Landhandleri og i 2018 nytt bygg for bruktbilavdelingen hos Møller Bil Elverum.


Møller Bil Elverum

Møller Bil Elverum tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Olrudgruppen har i 2018 ferdigstilt nytt bygg for bruktbilavdeling på eiendommen.
Les mer om Møller Bil her


Power

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.
Les mer om POWER her


Jysk

JYSK er en internasjonal butikkjede med skandinaviske røtter, som selger alt til boligen. Den første butikken åpnet i Danmark i 1979, og i dag har JYSK over 2 600 butikker og 22 000 medarbeidere i 50 land.
Les mer om JYSK her


Bohus

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede. De har 59 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør og har en årlig omsetning på nesten 3 milliarder kroner.
Les mer om Bohus her


Gausdal Landhandleri

Nytt bygg for Gausdal Landhandleri ble ferdigstilt i 2012. Bygget er på 2.500 kvm. Avdelingen på Elverum ble åpnet i februar 2012 og her finner du alt du trenger til nybygg, påbygg og rehabilitering av både hus og hytte, ute som inne.
Les mer om Gausdal Landhandleri her


jem & fix

jem & fix er en solid dansk lavpris byggevarekjede, med visjonen om å bli Skandinavias største. Virksomheten er familieeid, og har 115 butikker i Danmark og 45 i Sverige. Samlet består kjeden av over 2 000 medarbeidere. Butikken på Elverum er blant de første som åpnet i Norge.
Les mer om jem & fix her