Våre eiendommer

Olrudgruppen forvalter i dag ca. 50.000 kvm næringsarealer.

Alt er lokalisert i Hedmark fylke og vårt hovedkontor ligger i Hamar.

Nedenfor finner du en oversikt over eiendommer vi har utviklet eller vært med på å utvikle. Trykk på bildene eller linkene for å få mer detaljert informasjon.


IKEA Handelspark

IKEA Handelspark er et større næringsområde i Nydal, nord for Hamar, hvor vi har utviklet eller lagt grunnlaget for utvikling av en rekke bygg for plasskrevende handel og servicebedrifter. Området innehar blant annet flere store bilforhandlere samt IKEA og det er fortsatt betydelige arealer tilgjengelig for videre utvikling.
Les mer om IKEA Handelspark her


Hamar Sentrum

Basarene-bygget vis a vis kulturhuset er et av de mest sentrale eiendommene i Hamar. Bygget huser Statsarkivet samt REMA 1000, flere helserelaterte bedrifter og seksjonerte selveierleiligheter.
Les mer om Hamar Sentrum her


Hamar Vest

Hamar Vest er et sentralt område i idrettsbyen Hamar. Her ligger Boligpartner Arena og WANG-bygget samlokalisert med ishallene.
Les mer om Hamar Vest her


Elverum

På Grindalsmoen i Elverum har Olrudgruppen vært etablert siden 1999. På dette næringsområdet, i alt 40.000 kvm tomt, er følgende bedrifter etablert: Møller Bil, Bohus Møbler, Power, Jysk, Hjem & Fix og Gausdal Landhandleri. Utbygging av ytterligere 5.000 kvm handelsareal er tilgjengelig.
Les mer om Elverum her


Kongsvinger

På Boger-området, med sine 30.000 kvm næringstomt, ble det i slutten av 2008 ferdigstilt et nytt forretningsbygg som i dag huser Møller Bil, Puls Kongsvinger og Mekonomen. Her har vi plass til flere handelsvirksomheter på området.
Les mer om Kongsvinger her


Tynset

Sentralt på Tynset har vi etablert næringsområde med i alt 3.500 kvm næringsareal, henholdsvis Møller Bil Tynset og Rema 1000.
Les mer om Tynset her