top of page
IKEA HP Nord Januar 2022 7-2 Hybrid-Current View.jpg

I Nydal – langs E6, rett nord for Hamar, ligger IKEA Handelspark. Et område med høy aktivitet og et stort potensiale for videre næringsutvikling. IKEA Handelspark inneholder allerede mange veletablerte og solide bedrifter innen service og plasskrevende handel, deriblant flere store bilforhandlere. Det er fortsatt tilgjengelige arealer med god adkomst fra E6 via rundkjøring. Vi er opptatt av god utnyttelse og attraktive lokaler med god beliggenhet. Dette er viktig for synlighet og tilgjengelighet.

IKEA Handelspark logo hvit uten bakgrunn.png
IKEA
Oltud Symbol hvit.png

IKEA

Vi er veldig stolte over at IKEA valgte oss som samarbeidspartner i sin lokalisering på Østlandet. IKEA Ringsaker er senteret i IKEA Handelspark som bidrar sterkt til områdets handel.

IKEA 2.jpg
OlrudSymbol.png

HOLABEKKVEGEN 40 - 46

Rett ved E6 finner du de populære merkevarene Møbelringen, Kvik kjøkken, Jysk og Jem & Fix. Alle med nye, friske lokaler i IKEA Handelspark.

Møbelringen - Kvik - Jysk - JemOgFix.jpg
OlrudSymbol.png

MØBELRINGEN

Møbelringen Hamar var vår "first mover" til IKEA Handelspark Nord og bygget sto ferdig til åpningen den 13. juni 2019. Vi var og er fortsatt utrolig stolte over vårt første bygg i handelsparkens nyeste del. Stikk innom Møbelringen Hamar og se den flotte butikken.

Møbelringen.jpg
Kvik.jpg
OlrudSymbol.png

KVIK

Uansett om du skal kjøpe et kjøkken, bad eller en garderobe, er Kvik din betrodde partner for vakre, danske designprodukter i høy kvalitet og bærekraftige materialer.

OlrudSymbol.png

JYSK

På dansk betegner "JYSK" hva som helst eller hvem som helst fra Jylland, og ordet assosieres ofte med nøysomhet, grundighet og ærlighet. JYSK står for pålitelighet, og en avtale er alltid en avtale.

Jysk.jpg
JemOgFix.jpg
OlrudSymbol.png

JEM & FIX

jem & fix er en solid dansk lavpris byggevarekjede, med visjonen om å bli Skandinavias største. Samlet består kjeden av over 2 300 medarbeidere. I Norge åpnet de første butikkene våren 2018.

OlrudSymbol.png

BURGER KING

BURGER KING® ble grunnlagt i 1954, og er nå den nest største hamburgerkjeden i verden. Det originale HOME OF THE WHOPPER®

OlrudSymbol.png

ESSO EXPRESS

Den landsdekkende kjeden av Esso bensinstasjoner teller ca. 250 anlegg, hvorav 14 er ubemannede automatstasjoner under navnet Esso Express - ett av de 14 i IKEA Handelspark.

Burger King og ESSO.jpg
MAX HAMBURGER
OlrudSymbol.png

MAX HAMBURGER

Verden har åpnet øynene for Max-konseptet. Bedrifter og grunnleggere fra hele verden spør om mulighetene for å kunne åpne restauranter sammen med Max. Vi bidro til at de kom til Ringsaker.

Max.jpg
Oltud Symbol hvit.png

MØLLER BIL

Møller Bil Hamar består av flere nybilavdelinger og bruktbilavdeling, serviceverksted, skadeverksted, dekkhotell og delebutikk. Tjenestespekteret er komplett og bygget fungerer som et fullservice bygg for kunder og ansatte. I 2023 ferdigstiller Olrudgruppen nytt bilanlegg i IKEA Handelspark på 12.500 kvadratmeter. Dette blir Innlandets største og mest moderne bilanlegg.

MØLLER BIL
fee51826-300b-484c-b79d-7f3ef8094f64.jpg
Møller Bil.jpg
OlrudSymbol.png

BILIA

Bilia Hamar er et anlegg bestående av avdeling for bilsalg, deler og tilbehør, dekkhotell, serviceverksted og skadeverksted. Bygget sto ferdig i 2012.

Oltud Symbol hvit.png

VOLMAX

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo lastebiler og Renault vare- og lastebiler over 3,5 tonn. «IKEA Handelspark Nord er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Hamar-regionen.» forteller Grant Larsen, Administrerende direktør i Volmax AS.

Volmax.jpg
OlrudSymbol.png

BERTEL O. STEEN

Bertel O. Steen er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

BOS.jpg
Oltud Symbol hvit.png

GK

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

GK.jpg
Gjerluvegen 1 C og D.jpg

GJERLUVEIEN 1C 

OlrudSymbol.png
Tools_1.jpg
OlrudSymbol.png

TOOLS

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.

OlrudSymbol.png

HURTIGRUTA CARGLASS

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil.

HurtigrutaCarglass_1_edited.jpg
BilXtra Furnes.jpg
OlrudSymbol.png

GREVSKAPET AUTO

Grevskapet Auto avd. Furnes er et autorisert Bilxtra verksted, godkjent for alle bilmerker. Godt oppdatert på diagnoseutstyr,  spesialverktøy og avansert utstyr til firehjulsmåling. De har også et fullt utrustet dekkverksted med alle typer dekk.

OlrudSymbol.png

OTTESTAD AUTOLAKK

Veletablert lakkeringsverksted i moderne og effektive lokaler. Alt innen billakkering og spot-repair.

OttestadAutolakk_1.jpg
Gjerluvegen 1 C og D 2.jpg

GJERLUVEIEN 1D 

OlrudSymbol.png
OlrudSymbol.png

WÜRTH

Med 350 selgere på veien, snart 60 butikker og en rekke produkteksperter er Würth klare for å hjelpe deg med kompetansen og produktene du trenger – Würth ordner opp!

Wuerth_1_edited.jpg
NAF_1_edited.jpg
OlrudSymbol.png

NAF

NAF Senter Hamar holder til i ett av våre bygg i IKEA Handelspark. Dette er ett av 44 NAF Senter som tilbyr kontroll og full service.

OlrudSymbol.png

SMART REPAIR BILPLEIE

SMART Repair er en rask og rimelig måte å reparere lettere skader på kjøretøy. Har du vært uheldig å fått en parkeringsbulk, kantkjørt felg eller riper i lakk, er det hit du skal.

SmartRepair_1_edited.jpg
bottom of page